Free考研资料 - 免费考研论坛

隔著音樂與你握手,一起在音樂中遊走~~~~~

qgh5310 发表于 09-9-22 17:11:56 | 只看该作者
原帖由 月下的樱花雪舞 于 2009-9-21 12:58 发表
进来后,总想象着这么一个情景:

五彩的碗碟随着音乐的旋律在花间飞舞

多美好啊

跟着碗碟也做一回壶碟了

小心砸伤人
当我没来过。
[s:105] [s:105] 你们看不见我

楼主| 婉蝶漫彩 发表于 09-9-22 23:32:23 | 只看该作者

爱笑的眼睛

如果不是那镜子
不像你不藏秘密
我还不肯相信
没有你我的笑更美丽
那天听你在电话里略带抱歉的关心
我嘟的一声切的比你说分手彻底
泪湿的衣洗干净阳光里晒干回忆
折好了伤心明天只和快乐出去
这爱的城市虽然拥挤
如果真的遇见你
你不必讶异我的笑她无法代替
离开你我才发现自己
那爱笑的眼睛流过泪
像躲不过的暴风雨
淋湿的昨天删去(忘记)
离开你我才找回自己
那爱笑的眼睛再见爱情
我一定让自己让自己决定
泪湿的衣洗干净阳光里晒干回忆
折好了伤心明天只和快乐出去
这爱的城市虽然拥挤
如果真的遇见你
你不必讶异我的笑她无法代替
离开你我才发现自己
那爱笑的眼睛流了泪
当一个人看旧电影
是我不小心而已
离开你我才找回我自己
那爱笑的眼睛再见到你
我一定让自己让自己坚定
离开你我才发现自己
那爱笑的眼睛流过泪
像躲不过的暴风雨
淋湿的昨天忘记
离开你我才找回自己
那爱笑的眼睛再见爱情
我一定让自己让自己坚定
再见到你
我一定让自己假装很坚定
tyropapa 发表于 09-9-23 00:02:17 | 只看该作者

如果能在一起
填词:黄婷 作曲:黄荻钧
编曲:伍冠谚
演唱:梁静茹

夕阳快消失了
像一颗心沉入海底
投入灼热的光影

对话都结束了
胸口的悸动还没停
今天我更喜欢你

好想独占这距离
你的小心 我的呼吸
谁会先鼓起勇气

如果我们能在一起
我只想此刻的你的孩子气
和笑眯眯 陪我未来的风雨
如果我们能在一起
我只想此刻的我的好心情
心电感应 让所有的心愿不怕来不及

紫.sè制作 QQ:253057646

人群都散去了
你鼻尖微湿的汗滴
蒸发在我的体温

好想独占这距离
你的小心 我的呼吸
谁会先鼓起勇气

如果我们能在一起
你的天使会比以前爱美丽
会更美丽 就像函馆的夜景
如果我们能在一起
唱一首歌会比以前有感情
心有灵犀 就连太平洋也静静在聆听

如果我们能在一起
我只想此刻的你的孩子气
和笑眯眯 陪我未来的风雨
如果我们能在一起
我只想此刻的我的好心情
心电感应 让所有的心愿不怕来不及
如果我们能在一起
你的天使会比以前爱美丽
会更美丽 就像函馆的夜景
如果我们能在一起
唱一首歌会比以前有感情
心有灵犀 就连太平洋也静静在聆听
月牙鸣沙 发表于 09-9-23 11:08:36 | 只看该作者
原帖由 婉蝶漫彩 于 2009-9-22 23:32 发表
http://cachefile3.rayfile.com/93 ... b8c2332/preview.wma

爱笑的眼睛

如果不是那镜子
不像你不藏秘密
我还不肯相信
没有你我的笑更美丽
那天听你在电话里略 ...

婉蝶选的歌就是不一般呐,好听的一米
月牙鸣沙 发表于 09-9-23 11:12:58 | 只看该作者
准备好,动听的旋律来啦
tyropapa 发表于 09-9-24 00:09:17 | 只看该作者

属于  -  梁静茹[s:5]

填词:陈没 作曲:鸦片丹 编曲:WAVE G

我坚持的 都值得坚持吗
我所相信的 就是真的吗
如果我敢追求 我就敢拥有吗
而如果 都算了 不要呢

或许吧 或许我永远都不会遇见他
或许吧 或许我太天真了吧

属于我的昨天之前的结局
我决定我的决定
属于我的明天之后的憧憬
我迷信我的迷信
属于我们点点滴滴的伤心
我们要各自忘记
属于我们闪闪发亮的爱情
我们再一起努力

属于风的 那就去飞翔吧
属于海洋的 那就汹涌的
属于我们的爱 该来的 就来吧
为什么 不敢呢 不要呢

是他吧 命中早就注定了的那个他
是他吧 他原来就在这里啊

属于我的昨天之前的结局
我决定我的决定
属于我的明天之后的憧憬
我迷信我的迷信
属于我们点点滴滴的伤心
我们要各自忘记
属于我们闪闪发亮的爱情
我们再一起努力

属于我的昨天之前的结局
我决定我的决定
属于我的明天之后的憧憬
我迷信我的迷信
属于我们点点滴滴的伤心
我们要各自忘记
属于我们闪闪发亮的爱情
我们再一起努力
属于我们点点滴滴的伤心
我们要各自忘记
属于我们闪闪发亮的爱情
我们还要努力
月牙鸣沙 发表于 09-9-24 17:26:17 | 只看该作者
动听的旋律everywhere,淳朴的乡村小曲[s:5] [s:5] [/size
]

Taylor Swift - Teardrops On My Guitar

www.Feiyes.net ★ 卜超 制作

Drew looks at me
I fake a smile so he won\'t see
What I want, what I need
And everything that we should be

I\'ll bet she\'s beautiful
That girl he talks about
And she\'s got everything
That I\'ve had to live without

Drew talks to me
I laugh, \'cause it\'s so damn funny
That I can\'t even see anyone
When he\'s with me

He says he\'s so in love
He\'s finally got it right
I wonder if he knows
He\'s all I think about at night

He\'s the reason for
The teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing
On a wishing star
He\'s the song in the car I keep singing
Don\'t know why I do

Drew walks by me
Can he tell that I can\'t breathe?
And there he goes, so perfectly
The kind of flawless I wish I could be

She better hold him tight
Give him all her love
Look in those beautiful eyes
And know she\'s lucky

\'Cause he\'s the reason for
The only thing that keeps me wishing
On a wishing star
He\'s the song in the car I keep singing

So I\'ll drive home alone
As I turn out the light
I\'ll put his picture down
And maybe get some sleep tonight

\'Cause he\'s the reason for
The only one who\'s got enough of me
To break my heart

He\'s the time taken up
But there\'s never enough
And he\'s all the I need to fall into

Drew looks at me
I fake a smile so he won\'t see
tyropapa 发表于 09-9-24 22:41:50 | 只看该作者
O(∩_∩)O哈哈~,从人家空间偷来滴[s:5]

Perhaps love is like a resting place
A shelter from the storm
It exists to give you comfort
It is there to keep you warm
And in those times of trouble
When you are most alone
The memory of love will bring you home

Perhaps love is like a window
Perhaps an open door
It invites you to come closer
It wants to show you more
And even if you lose yourself
And don\'t know what to do
The memory of love will see you through

Oh, love to some is like a cloud
To some as strong as steel
For some a way of living
For some a way to feel
And some say love is holding on
And some say letting go
And some say love is everything
And some say they don\'t know
Perhaps love is like the ocean
Full of conflict, full of change
Like a fire when it\'s cold outside
Or thunder when it rains

If I should live forever
And all my dreams come true
My memories of love will be of you
赖赖 发表于 09-9-24 23:33:41 | 只看该作者
原帖由 sudapapa 于 2009-9-24 22:41 发表
O(∩_∩)O哈哈~,从人家空间偷来滴[s:5]
http://www.wuxinews.com/KK/PerhapsLove.mp3
Perhaps love is like a resting place
A shelter from the storm
It exists to give you comfort
It is there to ...

这个歌好听,赞一个嘻嘻

看看婉蝶啦
月牙鸣沙 发表于 09-9-25 18:01:45 | 只看该作者
为了梦想,为了心中的那个姑娘。一直向前,勇往直前 许巍的歌很适合考研听哦[s:5]

曾梦想仗剑走天涯
看一看世界的繁华
年少的心总有些轻狂
如今你四海为家
曾让你心疼的姑娘
如今已悄然无踪影
爱情总让你渴望又感到烦恼
曾让你遍体鳞伤

走在勇往直前的路上
有难过也有精彩
每一刻难过的时候
就独自看一看大海